30 آذر 1400 - 8:37
شناسه خبر: 18452
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
تولید سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در لرستان
به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران به نقل از خبرآنلاین، ،دکتر اسفندیار حسنی مقدم" با اشاره به این که استان لرستان یکی از ۱۰ استان برتر کشور در زمینه پرورش ماکیان است گفت؛ با توجه به اقلیم مناسب استان تعداد ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در ۷ شهرستان استان با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می کنند.*
وی گفت ؛ یکی از بخشهایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود:خوشبختانه با توجه به نیاز مبرم کشور واحد های تولید جوجه های یک روزه مادر ایجاد شده و کشور را از واردات جوجه یکروزه بی نیاز کرده است.
دکتر حسنی مقدم مشکلات این حوزه را نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی و به طبع آن فروش و بازاریابی این محصول عنوان کرد و افزود با رایزنیهای انجام شده واحدهای فعال این حوزه در قالب یک تشکل و با بستن قرارداد با یک کشتارگاه، مشکل کشتار این واحد های تولیدی مرتفع خواهد شد. وی در پایان گفت: از سرمایه گذاران جهت احداث کشتارگاه صنعتی حمایت می کنیم.